Žena po propuštění z léčebny nezvládla konzumaci alkoholu. Musela pro ni záchranka
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Děčín - V neděli ve večerních hodinách strážníci zasahovali v ulici Klostermannova v bytě, ze kterého se mělo dle oznamovatele ozývat volání o pomoc. Strážníci zjistili, že v bytě se nachází žena, která byla před dvěma dny propuštěna z protialkoholické léčebny a před chvílí požila podle svého vyjádření dvě alkoholická piva.

"Na místo se dostavila i rychlá záchranná služba, která si vyžádala dechovou zkoušku. Výsledek potvrdil 2,27 promile alkoholu v dechu. Žena byla následně převezena do děčínské nemocnice, ze které byla po rozhodnutí lékaře hlídkou MP odvezena na protialkoholní léčebnu do Ústí nad Labem," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru