Muži se na ulici zastavilo srdce. I přes pokusy o záchranu života na místě zemřel
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý krátce po poledni byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Hradiště, odkud na tísňovou linku městské policie bylo přijato oznámení o zástavě srdce u neznámého muže vyššího věku.

Strážníci na místě zjistili ženu, která prováděla u dotyčného nepřímou masáž srdce. Hlídka ženu při masáži vystřídala a chystala se postiženému připojit na tělo defibrilátor. V tu chvíli na místo dorazila zdravotní záchranná služba, která k oživení muže použila svou vlastní zdravotní techniku.

Strážníci dle pokynů lékaře i nadále pokračovali v masáži srdce, ale jeho činnost se jim ani po čtyřicetiminutové masáži nepodařilo obnovit. Po této době přítomná lékařka konstatovala smrt. Z tohoto důvodu byla na místo přivolána Policie ČR, která si případ převzala k dořešení. Přítomní strážníci po dobu šetření zabezpečovali místo proti vstupu nepovolaných osob.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru