Neváhali ani vteřinu! Hráči Blades zastavili a pomáhali u nehody cisterny na D1
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Poděkování za záchranu lidských životů předal primátor Petr Nedvědický sportovcům, hráčům amerického fotbalu z klubu Blades Ústí nad Labem Tomáši Plíhalovi, Ondřeji Habartovi a Jakubu Imrovi. Nezůstali lhostejní a zastavili na dálnici D1 u havarované cisterny s palmovým olejem, která začínala hořet.

Cisternu se nejdříve pokoušeli uhasit hasičským přístrojem z auta, ale požár se rychle rozšířil a začaly vybuchovat pneumatiky. Proto se soustředili na to, aby dostali lidi z okolních aut ven do bezpečnější vzdálenosti.

„Bylo to děsivé. Ohromný žár, vozovka strašně klouzala, situace byla značně nepřehledná. Snažili jsme se přivázat na lano auto, v kterém zůstal zaklíněn člověk a odtáhnout ho z ohně, ale to se bohužel nepovedlo. Jsem rád, že jsme spolu s dalšími lidmi mohli pomoci těm ostatním,“ vzpomínal Ondřej Habart.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru