Premiér České republiky Andrej Babiš míří na sever Čech. V Ústí zavítá mezi zdravotníky, pedagogy a žáky
Na snímku přednosta ústecké kliniky urologie a robotické chirurgie Jan Schraml seznamuje premiéra Andree Babiše s roboticky asistovanou operací přenášenou do zdejšího školicího centra. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Předseda vlády České republiky Andrej Babiš navštíví ve středu 18. září v doprovodu ministrů zdravotnictví, průmyslu a životního prostředí Ústecký kraj. Informaci na svých stránkách zveřejnil úřad vlády České republiky a Krajský úřad Ústeckého kraje.

Program premiéra začíná v Krajské zdravotní, kde si v doprovodu ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha prohlédne centra vysoce specializované péče v ústecké Masarykově nemocnici. Poté kroky nejvyššího představitele vlády povedou do Základní školy Neštěmická. Zde ho doprovodí ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček a první náměstek hejtmana Ústeckého kraje Martin Klika. Hovořit se bude o aplikaci humanodia (pozn. red. typ robota), jako doplňkového prostředku při výuce dětí. Dalším místem návštěvy předsedy vlády České republiky v krajské metropoli bude Palivový kombinát Ústí, kde bude mj. jednat s vedením Ústeckého kraje v čele s hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem. Chybět nebude ani prohlídka turisty vyhledávaného Jezera Milada, které vzniklo rekultivací hnědouhelného lomu.

Následně se vládní kolona vydá na západ Ústeckého kraje, kde zástupce vlády České republiky čeká návštěva lomu ČSA, Horního Jiřetína a seznámení se s místem pro možné vedení tunelu pro obchvat Bíliny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru