Muž ležel bezvládně na zemi a nebyl schopen vstát. Skončil v nemocnici
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 21. června v čase 20:30 – 21:30 hod., prováděla hlídka strážníků v centru města bezpečností akce, se zaměřením na veřejný pořádek. Na autobusové zástavce si hlídka všimla neznámého muže, který přecházel pozemní komunikaci a následně spadl na zem před protijedoucí vozidla.

Hlídka neznámého muže zvedla ze země a doprovodila ho na chodník. Jednalo se o muže středního věku, který na dotaz hlídky, zda nepotřebuje nějaké lékařské ošetření odpověděl, že se cítí v pořádku a lékařskou pomoc odmítl.

2506mpul2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

O půl hodiny později byl tento muž strážníky spatřen v ulici Vojtěšská, jak leží bezvládně na zemi a bez cizí pomoci není schopen se ze země zvednout. Hlídka dotyčnému poskytla první pomoc a na místo přivolala zdravotní záchrannou službu, která si muže odvezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru