Běžecký závod o víkendu omezí provoz MHD. Některé zastávky budou zrušeny
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V Ústí nad Labem bude 1. června od 12 do cca 15 hodin z důvodu akce „Barvám neutečeš“ na Severní Terase uzavřena komunikace Mezní mezi zastávkami Severní Terasa a Mírová.

Zrušeny budou zastávky Severní Terasa směr Masarykova nemocnice/Sociální péče, obousměrně zastávky Gagarinova a Větrná, Mírová směr Větrná.

  • Linka číslo 5 – ze zastávky Masarykova nemocnice pojede do zastávky Severní Terasa a dále přes točnu trolejbusů a ulicemi Sociální Péče, Krušnohorská a Mezní přes točnu Mírová do zastávky Mírová směr Stavbařů. V opačném směru ze zastávky Stavbařů a přes točnu Mírová do zastávky Mírová směr Stavbařů a dále po objízdné trase do zastávky Severní Terasa směr Gagarinova a přes točnu Severní Terasa do zastávky Masarykova nemocnice a dále po trase. Na objízdné trase nezastavujete v žádné zastávce
  • Linky číslo 51 a 60 – budou ukončeny v zastávce Severní Terasa. Výstupní i nástupní zastávka je zastávka Severní Terasa směr Mírová
  • Linky číslo 52 a 55 – budou ukončeny v zastávce Mírová (výstupní zastávka pro linku 53)

3005mhd 2

Zdroj: www.dpmul.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru