AKTUÁLNĚ: Chodkyni u nemocnice srazilo při přebíhání silnice auto
Foto: Čtenář
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Kolem půl dvanácté dopoledne došlo u ústecké nemocnice v ulici Sociální péče směr Severní Terasa k nehodě. Osobní auto se tu mělo střetnout s chodkyní.

K nehodě došlo u přechodu pod čerpací stanicí. Na místě je silný provoz, komunikace je průjezdná za snížené rychlosti a se zvýšenou opatrností. Na místě je policie a záchranná služba. Podle zjištění redakce byla paní po střetu při vědomí. Chodkyně přebíhala od areálu nemocnice k trolejbusové zastávce.

Řidička svědkům nehody uvedla, že chodkyni vůbec neviděla. Zebra na silnici u hlavního vjezdu do ústecké nemocnice je kvůli dopravním nehodám s vážnými následky již několik let přezdívána "přechodem smrti". Snoubí se zde několik nepříznivých faktorů pro bezpečnost silničního provozu. Chodci často při odchodu z nemocnice zahlédnou trolejbus v zastávce a snaží se ho stihnout, bez toho aby se dostatečně rozhlédli. Ulici Sociální péče protíná čtyřproudá silnice I/30, která svádí k rychlé jízdě a řidiči na ni často nedodržují padesáti kilometrouvou nejvyšší povolenou rychlost ve městě.

1505vyzvactenarum

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru