První letošní miminko po čtvrt roce: Je to krásný spokojený chlapeček, právě dostal dar od kraje
Jakub většinu návštěvy strávil spokojeně v kočárku. Foto: Ústecký kraj
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Malý Kubík Šmejkal už není novorozeňátko, je to krásný tří a půl měsíční chlapeček, ale jeho post prvního narozeného miminka v Ústeckém kraji už mu nikdo nevezme.

Dnes přišel se svými rodiči za hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem, který gratuloval celé rodině a spolu s maminkou Martinou Strohovou podepsal darovací smlouvu na 20 tisíc korun. To je dar Ústeckého kraje prvnímu občánkovi roku 2019.

„Ať je Kubík zdravý a ať vám dělá jen radost,“ popřál hejtman Bubeníček spokojeným rodičům. Ti mají kromě Kubíka doma už téměř tříletého Vašíka. Jakub Šmejkal se narodil v ústecké Masarykově nemocnici čtrnáct minut po půlnoci 1. ledna 2019. Měřil 51 cm a vážil 3 870 g.

1

3

4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru