AKTUÁLNĚ: Řidička vylétla s vozem z rychlostní silnice, zasahují záchranáři
Záchranáři zasahují u nehody osobního vozidla. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Řehlovice - K vážné nehodě jednoho osobního automobilu došlo ve středu ráno na silnici pro motorová vozidla mezi Teplicemi a Řehlovicemi. Zasahují všechny záchranné složky.

Osobní automobil sjel ze silnice a narazil do několika stromů. Řidička utrpěla zranění, kvůli kterému byla zavolána letecká záchranná služba. Podle informací našeho on-line deníku v době příjezdu záchranářů komunikovala.

Místo havárie je v tuto chvíli s opatrností průjezdné. Počítejte s pohybem záchranářů.

Informujte nás o aktuální dopravní situaci na našich silnicích. Dejte také ostatním čtenářům vědět, kde se mají vyhnout haváriím a kolonám, kde je zapotřebí větší opatrnosti. Kontaktovat nás můžete na WhatsAppu na čísle 604 315 995, mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či ve zprávě na našem facebookovém profilu. Děkujeme.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru