Finanční prostředky z aukce výstavního cyklu 7+1 Ústeckých fotografů opět pomohou dobré věci
Zdroj foto: Projekt 7+1 Ústeckých fotografů
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V přilehlých prostorech kavárny Báchorka na Lidickém náměstí se ve středu 7. června v 17.00 uskuteční další z veřejných charitativních aukcí fotografií  výstavního cyklu 7+1 Ústeckých fotografů. Již sedmé vydání tohoto projektu má motto „Voda, samá voda“, kdy návštěvníci galerie mohli čtyřicet velkoformátových fotografií shlédnout již od konce roku 2016.

Každá výstava projektu 7+1 Ústeckých fotografů je zakončena aukcí, kdy sto procent z výtěžku vždy putuje někomu, kdo takovou pomoc aktuálně potřebuje. Toto vydání ústečtí fotografové věnují malému chlapci Patrikovi z Tisé, který trpí kombinací velmi vážných chorob.

V sedmém vydání výstavního cyklu své fotografie předváděli fotografové Pavel Bergr, Renata Kolářová, Pavel Kozdas, Pavel Mego, Marek Mendel, Tomáš Morkes, Martin Rak a Daniel Řeřicha. Pokud si ve středu večer přijdou návštěvníci oblíbený snímek vydražit, zažijí notnou dávku zábavy, lehkého napětí a na závěr velmi dobrý pocit z dobrého skutku, který bezesporu účastí na charitativní aukci je. Vyvolávací cena pro každou ze čtyřiceti velkoformátových (90x60cm) fotografií bude 800 korun.

Následné, tedy osmé vydání výstavního cyklu, zahájí na konci června již tradiční vernisáží. Téma dalšího dílu výstavy ponese název „Čtvero ročních období a Divoká karta“ a v galerii sdružení 7+1 Ústeckých fotografů ji bude možné shlédnout až do konce listopadu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru