Fórum Okresní hospodářské komory pomůže středoškolákům s výběrem zaměstnání
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústí nad Labem - Jak nastartovat správně svou pracovní kariéru či kam se vrhnout po střední škole? I na tyto otázky zodpoví žákům 9. tříd a studentům posledních ročníků středních škol akce Prezenční fórum Okresní hospodářské komory Ústí nad Labem s názvem „Společně na trhu práce“.

Na akci každoročně vystavují obchodní společnosti, k vidění budou praktické ukázky dovedností jednotlivých vystavovatelů. Uskuteční se také diskuze a semináře.

Akce se uskuteční ve čtvrtek 13. září od 10 do 17 hodin v ulici Masarykova 1, kde jsou v přízemí sály sídla Okresní hospodářské komory Ústí nad Labem. Hlavní pořadatel představí příchozím a zájemcům jak a s čím může Hospodářská komora v Ústí pomoci podnikatelům, jaké firmy jsou jejími členy a co všechno nabízejí, jaké střední školy jsou v okrese Ústí nad Labem a jaké obory vyučují, jak spolupracují školy a zaměstnavatelé.

„Přiblížíme lidem, jaká je provázanost učebních oborů s konkrétní poptávkou na trhu práce na Ústecku a jaké jsou konkrétní pracovní příležitosti,“ uvedla ředitelka Okresní hospodářská komora Ústí nad Labem Arlena Nikoličová. Záštitu má nad akcí také Ústecký kraj.

KATALOG: https://www.kr-ustecky.cz/assets/File.ashx?id_org=450018&id_dokumenty=1728612

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru