Bezpečně na kole: V sobotu se koná další bezpečnostní akce pro cyklisty
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Ústí nad Labem - V sobotu 27. července se na Labské stezce koná akce pro všechny cyklisty a bruslaře s názvem Bezpečně na kole. Akce je pořádána ve spolupráci se Zdravým městem Ústí nad Labem a dohlížet na ni bude Městská policie a Tým silniční bezpečnosti. Vše proběhne v rámci projektu Na kole jen s přilbou.

  • KDY: 27. 7. 2019 od 10:00
  • KDE: Labská stezka u Benešova mostu

A na co se můžete těšit? Třeba na kvízy pro děti i dospělé, na aktivity Týmu silniční bezpečnosti nebo na materiály o cykloturistice, cyklistické mapy, apod. Víte, jaká je povinná výbava vašeho jízdního kola? Zkusili jste si projít mezi kužely s brýlemi, které simulují opilost? Potřebujete tip na zajímavý cyklovýlet? Pak určitě přijďte!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru