Ústí nad Labem – Zpestřit si první školní den módní přehlídkou, spoustou hudby nebo soutěžemi mohou ve čtvrtek 1. září všichni návštěvníci Obchodního centra Forum. Společnost Auto Horejsek pořádá na parkovišti na střeše akci s názvem Den prázdnin navíc s novým modelem vozu Volkswagen Tiguan.

Program startuje úderem desáté hodiny. Všichni návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídku kolekce oděvů z Butiku Volswagen Lifestyle, který zákazníci najdou přímo ve Foru. (psali jsme) Chybět nebude exhibice v YO-YO show. Své taneční umění předvede známá ústecká Taneční skupina Freedom nebo baskeťáci ze Slunety. V rámci akce také proběhne také křest nových fotografií k Volkswagen Butik Lifestyle s Lenkou Kocmanovou – Taussigovou, Miss sympatie ČR 2002. Zábavným dnem bude provázet známý televizní moderátor Aleš Lehký. Show končí v 18.00 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru