Krásné Březno – Až do neděle mohou Ústečané zavítat do šapitó Cirkusu Andres, které stojí v Krásném Březně u místní pekárny. První představení začíná dnes od 18.00 hodin. (psali jsme)

Kromě vystoupení artistů a klaunů nabízí Cirkus Andres podívanou na cirkusové číslo s velbloudy a lipicány. Foto: Petr Sochůrek


Další představení od 18.00 hodin mohou Ústečané shlédnout v pátek a v sobotu. V neděli pak cirkusová čísla budou k vidění od 11 hodin, kdy proběhne poslední představení v Ústí. Těšit se mohou návštěvníci na drezůru zvířat, artisty, akrobaty a samozřejmě klauny. Nejen děti se mohou vyfotit na velbloudu, kdy fotku obdrží na místě. Představení trvá i s přestávkou zhruba dvě hodiny.

Pokladna cirkusu se každý den otevře od 10 hodin, vstupenka dospělého přijde na 300 korun, pro dítě na 200 korun. Do lóže jsou lístky o padesát korun dražší. Děti do tří let mají vstup zdarma.

Redakce E – Ústí.cz ve spolupráci s Cirkusem Andres uspořádala soutěž o volnou vstupenku pro dvě osoby. Soutěžní otázka zněla: Jak se jmenoval zakladatel dnešního Cirkusu Andres?

Správná odpověď je: Ondřej Aleš.

Osobnost, která ve své době patřila k nejaktivnějším a nejoblíbenějším postavám českého cirkusového světa, a byla zakladatelem Cirkusu Aleš, ze kterého vzešel dnešní Cirkus Andres. Správně odpovědělo a telefonní číslo do e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. uvedlo více jak pět desítek čtenářů.

Vylosovaní výherci vyhrávají vstupenku pro dvě osoby:

Vojtěch Jůdl, Lenka Bozáňová, Jana Práglová, Eva Drobná, manželé Berkovi, Kateřina Košařová, Vlasta Šmídová, Kateřina Jindřišková, Pavla Kroftová, Jan Šebek. Všem vylosovaným výhercům redakce E – Ústí.cz gratuluje a přeje krásnou podívanou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru