Ústí nad Labem – Na dohledové centrum budou napojeny od začátku příštího týdne nové parkovací automaty, které v těchto dnech v Ústí instalují mechanici Městských služeb. Pomocí datového přenosu tak budou znát na dálku aktuální stav parkovacího automatu, jeho napájení, počtu zbývajících parkovacích lístku a jiných technických hlášení.

Nový parkovací automat. Foto: Petr Sochůrek

Mluvčí města Romana Macová uvedla, že z odeslaných dat se boudou moci sledovat i finanční statistiky jednotlivých parkovacích automatů, statistiky o počtu prodaných lístků a platební morálce zákazníků. „Nové parkovací automaty nahradily zastaralé. Motoristé mohou parkovné zaplatit nově nejen drobnými mincemi, ale také pomocí bankovek," dodala Romana Macová.

Nový parkovací automat. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru