Svádov, Neštěmice – Břehy řeky Labe mezi Svádovem a Neštěmicemi po zimní přestávce opět spojí přívoz pro pěší a cyklisty. Na vlny s cestujícími v letošním roce poprvé vyjede v sobotu 30. dubna v devět hodin ráno.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Josef Třešňák, provozovatel přívozu uvedl, že letos na řeku vyrazí s úplně novým katamaránem. „Jízdné zůstává stejné, jako v loňském roce. Cestující nad patnáct let zaplatí za převoz patnáct korun. Děti do pěti let budou jezdit zdarma, starší zaplatí pět korun. Stejná cena je i za kolo a kočárek," řekl Josef Třešňák.

Pendlovat mezi břehy Svádova a Neštěmicemi bude přívoz od 9.00 do 18.00 hodin. Jezdit bude takzvaně na kukačku, kdy si budou moci cestující na převozníka mávnout nebo zazvonit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru