Všebořice – Na uzavřený hypermarket Tesco narazí od pondělí návštěvníci Obchodního centra Všebořice. Zákazníci se před uzavřením obchodu začali ptát, kam se mají obracet v případě reklamací zboží, na které se vztahuje záruka.

Ilustrační foto: Tesco, infografika e-usti.cz

Řada Ústečanů kromě potravin v hypermarketu totiž nakupovala textil, elektroniku nebo domácí potřeby. „S reklamací se mohou zákazníci obracet na naše okolní prodejny. V případě sortimentu, který nabízí naše expres prodejny na Špitálském náměstí nebo v Neštěmicích se mohou lidé obracet přímo tam. V případě elektroniky, oděvů a sortimentu pro hypermarket musí zákazníci využít nejbližší prodejny v Děčíně nebo jakéhokoliv hypermarketu v České republice," zněly rady obsluhy informací hypermarketu těsně před uzavřením centra.

Co bude ve Všebořicích místo Tesca, není zatím jasné. Obchodní centrum Všebořice sice slibuje, že bude dále otevřené, ale po odchodu velkého hráče to nemá jednoduché. Už na konci března tam skončila prodejna tabáku a časopisů Geco a prodejna koženého zboží Calypso. Navíc zbylí obchodníci zvažují také odchod a čekají, až jim vyprší nájemní smlouvy. Jedním z nich je dm drogerie markt, Manažerka Eva Vaněčková jasně v minulosti pro E –Ústí uvedla (psali jsme), že si existenci prodejny v nákupním centru bez obsazení prodejcem potravin umí vedení společnosti představit jen stěží.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy z Ústecka. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . My celou věc prověříme a o výsledku vás budeme na našich stránkách informovat. Ústečáci, čtěte, co vás zajímá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru