Všebořice – Vedení obchodního centra Všebořice marně hledá nájemce, který by zaplnil prostory po končících obchodních řetězcích. Prodejní prostory po obuvi Reno, Tescu zřejmě opustí i řetězec dm drogerie markt.

Obchodní centrum Všebořice postupně opouští prodejní řetězce. Foto: Petr Sochůrek
Manažerka obchodního centra Monika Kubíčková nechtěla o odchodu prodejců z centra hovořit. „Jde o interní záležitosti, ke kterým se nebudu vyjadřovat. Mohu jen říci, že se nám doposud za Tesco nepodařilo sehnat náhradu," řekla stroze Monika Kubíčková.

Dalším o kom se začalo v posledních dnech mluvit, že po Renu, Tescu odejde z Obchodního centra Všebořice je řetězec dm drogerie markt. „V současné době probíhají jednání s pronajímatelem o budoucnosti naší prodejny v OC Všebořice. Existenci dm prodejny v nákupním centru bez obsazení prodejcem potravin (Tesco) si však umíme představit jen stěží," uvedla pro E – Ústí PR manažerka dm drogerie mark Eva Vaněčková.

Kdo se prozatím rozhodl zůstat je kadeřnictví Klier. „O odchodu z Obchodního centra prozatím neuvažujeme. Máme svou stálou klientelu a zákaznické karty, které k nám přivádějí pravidelně návštěvníky," řekla vedoucí kadeřnice Renata Zemanová.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy z Ústecka. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. My celou věc prověříme a o výsledku vás budeme na našich stránkách informovat. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru