CHYSTÁ SE: Stříbrná stopa letos už po čtvrté! Zúčastněte se výletu nádhernou krajinou Krušných hor
Krušné hory. Ilustrační foto: CC0
Výlety

Krušné hory - Seriál výletů Stříbrná stopa nabízí skvělou příležitost, jak navštívit nová místa a stát se tak turistou v okolí vlastního bydliště. Objevíte klenoty krušnohorské přírody, načerpáte informace o jejich historickém významu a svou účastí podpoříte činnost Nadace St. Joachim, která ve spolupráci s Českým rozhlasem Karlovy Vary celou akci organizuje. Stejně jako v loňské roce převzal hejtman Karlovarského kraje nad Stříbrnou stopou záštitu.


V sobotu 22. července 2023 se v Bublavě uskuteční v pořadí již čtvrtá etapa. Zájemci se mohou dostavit ke startu na adresu Bublava 173, U Pražáka od 9 hodin. Sami se rozhodnou, zda trať o délce 14,4 km absolvují rekreačním, nebo závodním tempem. Během dne pro ně bude zajištěno drobné občerstvení a v cíli se mohou těšit na dárek od sponzorů. Vstupné činí 50 korun.

Seriál se skládá z celkem pěti etap. Poslední se uskuteční v Jáchymově dne 19. srpna. Nejvěrnější turisté, kteří úspěšně zdolali všechny trasy, budou v závěru posledního výletu odměněni účastnickými listy a hodnotnými dary. Jeden z nich bude navíc vylosován a získá od Českého rozhlasu Karlovy Vary rádio Dab.
Bližší informace spolu s mapkou výšlapu najdete na webu Nadace St. Joachim.

FB banner SS 00 1 1024x549

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru