TIP NA VÝLET: K projížďce na rybníku Mašíňák si nově můžete půjčit lodičku
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Výlety

Varnsdorf - Město spustilo novinku v nabídce turistických atrakcí. U rybníku Mašíňák je nově možnost půjčit si lodičku. V nabídce jsou aktuálně tři, lidé v nich budou moci vyrazit na vodu během letních měsíců.

„V devadesátých letech se po hladině proháněly loďky i šlapadla. Nyní to zažijeme znovu. Máme vizi z celé oblasti kolem rybníku udělat pěkný volnočasový rekreační areál. Ale než sny proměníme v realitu, rozhodli jsme, byť po menších krocích, nabídnout již nyní možnost příjemně stráveného času,“ prozradil starosta města Jan Šimek.

Lodičky jsou k zapůjčení od středy 19. července u obsluhy přilehlého stánku s občerstvením – Občerstvení z Trucku. Cena je stanovena na 200 korun za hodinu, na lodičku se vejdou maximálně čtyři lidi. Vratná kauce činí 500 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru