Chcete si zabruslit? Tady je vše potřebné k návštěvě Ice Arény u Olympie
Ice Aréna u Olympie v Teplicích. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Teplice - Přinášíme vám informace o provozu jediného ledového kluziště – Olympia ICE ARÉNY v Teplicích. ICE ARÉNA je ozvučená, osvětlená, najdete u ní stánek s občerstvením.

ICE ARÉNA je otevřená od pondělí do neděli vždy mezi 8.30 a 21 hodinami. Bude otevřená i v době vánočních svátků a na Nový rok.

V průběhu dne se led pravidelně čistí, proto není otevřeno v kuse, ale otevírací doba je prezentována formou časových bloků. Ve všední dny se čistí mezi 14 a 14.45 a mezi 18 a 18.30 hod. O víkendech je pauza na úpravu ledu od 12 do 12.30, od 15 do 15.45 a od 18 do 18.30 hodin.

Vstupné na led je 40 korun na osobu. Vstup mají zdarma děti do věku 5 let a držitelé průkazu ZTP/P.

Půjčovna bruslí je otevřená každý den stejně jako ICE ARÉNA. Cena za zapůjčení jednoho páru bruslí je 50 korun. Skládá se vratná záloha 500 Kč.

Broušení bruslí se nabízí v tyto časy: Po – Pá: 15:00 - 21:00, So - Ne: 8:30 - 21:00. Cena za nabroušení zcela nového páru bruslí je 80 Kč, za používané brusle 60 Kč.

Bruslení pro školní třídy: je nutná předchozí rezervace, kterou lze provést na webu (na tomto odkazu) nebo lehce a snadno v aplikaci ICE-TEC. Ta je ke stažení zdarma. Vstupné na led za školní třídu je 300 Kč (do počtu 40 dětí).

Chcete se mrknout na plochu ICE ARÉNY přes kamery online? I toho umožňuje šikovná aplikace ICE-TEC. Stáhněte si ji ZDARMA (odkaz do Google Play zde) (odkaz do App Store zde).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru