OBRAZEM: Je tu někde budoucí topomodelka? V Galerii se konal casting do prestižní soutěže
Casting na Elite Model Look 2017 v teplické Galerii. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Teplice - Desítky a desítky dívek a mladých mužů přišly v pátek odpoledne do obchodního centra Galerie Teplice. Mezi jejich zvědavými tvářemi se možná skrývá budoucí topmodelka či topmodel. Účastnili se totiž castingu prestižní mezinárodní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2017.

Elite Model Look je světová nejprestižnější mezinárodní modelingová soutěž založená v roce 1983. Známe díky ní taková jména, jako Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lary Stone, Alessandry Ambrosio a mnoho dalších.

Každoročně se této mimořádné modelingové soutěže zúčastní až 350 tisíc uchazečů z více než 30 zemí, pro které je to odrazovým můstkem nejen v modelingové kariéře, ale i celosvětově. Do Teplic se proto sjeli mladí lidé z celého Ústeckého kraje, aby zkusili své štěstí.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=UZmqXYYXiwo

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru