Ústecký kraj - Až devět milionu korun by mohli v příštím roce získat hasiči a policisté v Ústeckém kraji. Rada Ústeckého kraje totiž navrhuje zastupitelům rozhodnout o poskytnutí peněžitého daru České republice: Hasičskému záchrannému sboru Ústeckého kraje ve výši 5 000 000 korun a České republice, Krajskému ředitelství policie Ústeckého kraje ve výši 4 000 000 korun. V rámci návrhu rozpočtu na rok 2017 je totiž naplánována celkem částka ve výši devět milionu korun.

Ilustrační snímek policistů a hasičů u společného zásahu. Foto: Jan Vraný

Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje by tak mohl získat 5 000 000 korun. Peníze by šly například na spoluúčast při výstavbě haly pro uskladnění požární techniky v Ústí nad Labem - stanice Všebořice.

Policie ČR, Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje by v příštím roce měla získat 4 000 000 korun.

- Vybavení prvosledových hlídek
- Kamerový systém
- Detekční systém
- Minikamery
- USB mikroskopy + příslušenství
- Videokamera + příslušenství
- Multifunkční detektor
- Náhlavní soupravy k radiostanici
- Powerbanky
- Bezpilotní letoun (dron)
- Termokamera
- Vybavení pracoviště krizového řízení a integrovaného operačního střediska
- Nafukovací raft + příslušenství
- Svítilny
- Dalekohledy pro noční vidění
- Foto – příslušenství + foto software
- Sada figurín na nácvik resuscitace
- Notebook + příslušenství
- Pevný disk USB
- Mobilní telefony
- Ruční nářadí

Cílem vybavení složek integrovaného záchranného systému v Ústeckém kraji je zkvalitnění operativní komunikace mezi jednotlivými složkami IZS, krizovými štáby v rámci Ústeckého kraje a zejména technického vybavení složek integrovaného záchranného systému pro záchranu životů a majetku občanů Ústeckého kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru