Foto: Město Ústí nad Labem
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V sobotu 6. dubna se uskutečnila první akce v rámci Zahájení turistické sezóny města Ústí nad Labem, oblíbená poznávací soutěž Ejhle, Ústí! Jednalo se o pokračování prvního ročníku, který proběhl v říjnu loňského roku. 

Tentokrát soupeřilo o body 15 týmů, tedy přes 50 účastníků, což je o 10 více než v loňském roce. Ani teď se se svými rodiči do soutěže nebály zapojit menší či větší děti. Soutěžní arch obsahoval 15 hlavních otázek, které soutěžící nasměrovaly do ulic města plnit další podotázky. Soutěž úspěšně dokončily všechny týmy. Odměnu si odnesl každý účastník a členové tří nejlepších družstev získali navíc zajímavé knižní ceny.

Již nyní se můžete těšit na další poznávání města se soutěží Ejhle, Ústí!, která se chystá na září. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru