Opravdu úctyhodný věk! Nejstarší obyvatelka Střekova oslavila 99. narozeniny
Paní Riegrová s primátorem Petrem Nedvědickým. Zdroj: www.strekov.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Primátor města Ústí nad Labem, PhDr. Ing. Petr Nedvědický, a 2. místostarostka městského obvodu Střekov, Mgr. Aleša Kymličková, v úterý 14. 9. osobně popřáli paní Jarmile Riegrové, která oslavila své 99. narozeniny a je nejstarší obyvatelkou Střekova.

Paní Riegrová se do Ústí nad Labem přistěhovala ve svém mládí a začala zde pracovat v Schichtových závodech, kde potkala i svého budoucího manžela. Společně se jim narodili dvě děti. Oslavenkyně vyprávěla při setkání s panem primátorem a paní místostarostkou o své rodině, přátelích a životním putování až do krajského města.

Jako dárek dostala paní Jarmila Riegrová dárkový koš s oblíbeným vaječným koňakem, poukázky do lékárny, publikace o městě Ústí nad Labem a obvodě Střekov a samozřejmě kytice. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru