V Ústí nově funguje služba bikesharing: Půjčte si kolo, nebo koloběžku
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V Ústí nad Labem funguje nová služba, tzv. bikesharing. Kolo nebo koloběžku si můžete zapůjčit v Cyklocentru města Ústí nad Labem a vrátit na koupališti v Brné nebo naopak. Cesta po Labské stezce vám tak zpříjemní letní den strávený u vody.

Cena této služby je 30 Kč za kolo. Nutné je ještě připočítat vratnou zálohu ve výši 1000 Kč. V budoucnu je plánováno postupné rozšiřování výpůjčních míst a realizace mobilní aplikace pro zjednodušení celého procesu. Cestu i zapůjčení kol a koloběžek si osobně vyzkoušeli náměstek primátora Tomáš Vlach a ředitel Městských služeb Martin Mata.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru