Má vlast cestami proměn odstartuje dvanáctý ročník. Ústí letos prezentuje Větruši
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Národní putovní výstava s názvem Má vlast cestami proměn přináší každoroční svědectví o příznivých proměnách zanedbaných míst a sídel v naší krajině. Ani v letošním ročníku, který je již dvanáctý, nebudou chybět desítky zajímavých a poutavých příběhů malých i větších míst z našich měst a obcí.

Tradičně se zapojuje i město Ústí nad Labem a po celém Česku tak putují i ústecké proměny. Po Erbenově vyhlídce, Ústeckém podzemí, jezeře Milada a ústeckém Zanádraží bude letos prezentován výletní zámeček Větruše.

Aktuální ročník bude slavnostně zahájen tradičně v sobotu 20. 6. 2020 v 11. hodin na Vyšehradě, kde bude vystaveno všech letošních 118 proměn včetně té ústecké - výletního zámečku Větruše. Na hosty čeká bohatý kulturní program, ve kterém si své najdou děti i dospělí.

Doporučuje se dodržet předepsaný dress code, kterým jsou klobouky a šaty z období Boženy Němcové. Vyobrazení proměny Větruše bude zveřejněno až po slavnostním zahájení. Na letošní výstavu v Ústí nad Labem se můžete těšit jako každý rok ve druhém pololetí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru