Prodejní výstava obrazů slonice Delhi měla mimořádný úspěch
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Prodejní výstava obrazů slonice Delhi z místní zoo se těší nebývalému zájmu Ústečanů, ale i obyvatelů jiných měst. Prodáno bylo téměř 42 obrazů. V současné době jsou v Informačním středisku města Ústí nad Labem k dispozici poslední tři plátna.

Pokud jste si nestihli pro obraz dojít přímo do infostřediska, nezoufejte. Získat jej můžete rovněž v zoologické zahradě v prodejně suvenýrů Sepilok, která se nachází ve správní budově poblíž spodního vchodu a která je otevřena vždy o víkendech.

Koupi obrazů tak můžete spojit s příjemnou zimní procházkou po zoologické zahradě a zhlédnutím některé z předváděcích akcí, kterou je např. Štědrý den v zoo, tradiční vánoční nadílka pro vybrané druhy zvířat formou enrichmentu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru