Soutěž o nejhezčí květinový balkon je u konce. Zástupci města rozdali ceny
První místo - paní Hana V. Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V pondělí proběhlo v Informačním středisku města Ústí nad Labem slavnostní předání cen vítězům soutěže o TOP květinový balkón 2019. Předáním provázel Stanislav Berkovec, známý moderátor a herec.

Ceny si soutěžící převzali z rukou Evy Fialové, radní města, Tomáše Vlacha, náměstka primátora města, Pavla Vodseďálka, zastupitele města a Miloše Musila, zástupce hlavního partnera soutěže - hypermarketu Globus Trmice.

Dárkové tašky města získala dvacítka nejúspěšnějších soutěžících, z nichž tři byli vybráni jako hlavní výherci:

1. cenu s poukázkou od společnosti Globus Trmice v hodnotě 3.000 Kč si odnesla paní Hana V.
2. cenu s poukázkou od společnosti Globus Trmice v hodnotě 2.000 Kč si odnesla paní Jana K.
3. cenu s poukázkou od společnosti Globus Trmice v hodnotě 1.000 Kč si odnesla paní Stanislava B.

2509balkon2

 

Druhé místo - paní Jana K. Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Všechny tři dámy získaly také tematický balíček věcných cen v originálně zabaleném truhlíku. Komise udělila ještě na závěr i tzv. speciální cenu, a to za vítězství ve facebookové soutěži. Vítězkou se stala paní Petra H. s 381 hlasy.

2509balkon3

Třetí místo - paní Stanislava B. Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

"Jsem rád, že soutěž vyvolala takový zájem, město ji určitě vyhlásí i příští rok. Uvažujeme o tom, že rozšíříme kategorie, aby se mohli zapojit i lidé s terasami, předzahrádkami a podobně, " dodal náměstek primátora Tomáš Vlach.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru