Zástupci města popřáli paní Bertě k narozeninám. Je jí neuvěřitelných 103 let
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Malá oslava se ve čtvrtek konala v Domově pro seniory v Doběticích. Paní Berta Haskeyová oslavila 103. narozeniny. Hodně zdraví a dobré nálady ji přišla popřát náměstkyně primátora Věra Nechybová a zástupci obvodu Severní Terasa.

Paní Haskeyová se narodila v malé vesnici nedaleko Štětí, pochází z osmi dětí. Do Ústí nad Labem se dostala s rodiči po válce.

Celý život těžce pracovala, nejdříve v zemědělství, pak jako dělnice. Do důchodu odcházela z lakovny podniku Metra. Měla dvě děti, vnuka, vnučku a dvě pravnučky. V domově se cítí spokojená, stále je čilá a bystrá a o vše se zajímá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru