AKTUÁLNĚ: Muž našel v Ústí peněženku s desetitisíci korun
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 24. května v 15 hodin se na základnu městské policie na Střekově dostavil pan Petr T.(1975), který službu konajícímu strážníkovi sdělil, že v ulici Kamenická u domova pro seniory, nalezl na zemi peněženku se značným finančním obnosem.

Finanční hotovost byla před nálezcem přepočítána, zaevidována a byla též pořízena fotodokumentace. "Vzhledem k tomu, že v peněžence se nalezly i stvrzenky se jménem, byl kontaktován pravděpodobný majitel, který potvrdil, že peněženku ztratil při rozvozu zásilek," uvedl mluvčí ústeckých strážníků Jan Novotný.

Ověřovacími otázkami na barvu peněženky, velikost a posléze její obsah dotyčný vše správně a přesně popsal, včetně finančního obnosu. "Dále byl jmenovaný vyzván, aby si peněženku vyzvedl na příslušné služebně městské policie, což v 16,25 hodin také učinil," dodal Jan Novotný.

A kolik v peněžence bylo? Zkuste to podle zveřejněného snímku spočítat, jde o přibližně 37 tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru