Tohle je dosavadní účet za silný vítr: Hasiči mají za sebou skoro tři desítky výjezdů
Foto: Tomáš Straka
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Od úterní půl osmé hodiny večerní do středeční osmé hodiny ranní vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji k 25 zásahům z důvodu silného větru. Hasiči nejčastěji odstraňovali spadlé stromy a větve na pozemní komunikace, dráty vedení a v jednom případě spadlý sloup.

V okresu Děčín vyjely jednotky k 13 zásahům na spadlé stromy na silnici a v jednom případě na dráty vedení. Jednotky zasahovaly v Horním Jindřichově, Rynarticích, Kerharticích, České Kamenici, Chřibské, Heřmanově, Valkeřicích, Mikulášovicích, Rožanech, Varnsdorfu a Království.

V obci Sněžník zasahovali hasiči od 7 hodin u několika popadaných stromů a větví. Okolí monitorovala i městská policie Jílové, která nalezla další poškozené stromy směrem k rozhledně. Hasiči z Jílového v likvidaci odstranění poškozených stromů budou pokračovat i v odpoledních hodinách za pomoci automobilového žebříku

2410vitr2

Foto: Tomáš Straka

V okresu Chomutov vyjely jednotky ke třem zásahům na spadlé stromy v Měděnci, Málkově a Chomutově.

V okresu Most vyjely jednotky k 5 zásahům. Odstraňovaly spadlé stromy ze silnic u Nové Vsi, Brandova a Litvínova.

2410vitr3

Foto: Tomáš Straka

"V okresu Teplice 1 zásah, spadlý strom na vozovku u obce Lelov. V okresu Ústí nad Labem odstraňovali hasiči strom ze silnice u Tisé," dodal mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru