Zimní stadion se otevře milovníkům bruslení mimořádně ve středu
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Svézt se na bruslích na ledové ploše ústeckého Zimního stadionu mohou tento týden Ústečané i ve středu. Městské služby, které areál spravují, pořádají mimořádné Veřejné bruslení.

Dvířka mantinelů se otevřou návštěvníkům v 17.30 hodin a uzavřou v 19.00 hodin. Dospělého návštěvníka přijde vstupné na 40 Kč. Děti od 120 centimetrů do 15 let, osoby nad 62 let zaplatí 15 Kč. Děti do 120 centimetrů mají bruslení zdarma, ale mohou na něj pouze v doprovodu dospělé osoby, která zaplatí za vstup 15 Kč. Jeden dospělý může doprovázet pouze jedno dítě.

V provozu bude půjčovna bruslí pro děti i dospělé. Cena za vypůjčení jednoho páru je 40,- Kč za klasické brusle a 30,- Kč za tzv. dvounožové „kačenky“ pro nejmenší. Brusle si lze vyzvednout již 30 minut před zahájením veřejného bruslení a je nutné je vrátit nejpozději do 15 minut po ukončení. Vratná záloha činí 300 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru