Sezónu halového in-line bruslení odstartují na Střekově nejlepší čeští freestylový jezdci
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Ve střekovské sportovní hale v sobotu 27. října od 16.00 hodin startuje první halové in-line bruslení pro nadcházející sezónu. Vstupné pro bruslící činí 50 Kč, pro doprovod zdarma. Na kolečkových bruslích musí být sundaná brzda.

„Své umění předvedou nejlepší čeští freestylový in-line bruslaři Tomáš "Brgul" Brandejs a Viktor "Viky" Konupčík. K dispozici bude půjčovna bruslí, helem i chráničů.  Zájemci o výuku z řad dětí, ale i dospělých, mohou využít zkušených instruktorů,“ řekl pořadatel Tomáš Vršínský.

Návštěvníci střekovské sportovní haly GET POWER GYM (bývalý Slavoj) se mohou těšit na zrekonstruované šatny včetně sociálního zařízení. Částečnou rekonstrukcí prošla i parketová plocha nabízející komfortnější jízdu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru