Nové autobusy nabídnou cestujícím větší komfort
Ilustrační snímek. Zdroj foto: Dopravní podnik města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Pět nových osmnácti metrových autobusů má na přelomu roku začít brázdit ulice Ústí nad Labem. Jedná se o kloubové nízkopodlažní vozy Iveco Urbanway a ve Francii právě probíhají dokončovací práce při jejich výrobě.

Mluvčí společnosti Jana Dvořáková uvedla, že jako první v historii veřejné dopravy v Ústí nad Labem budou autobusy vybaveny celovozovou klimatizací. „Již standardem bude bezemisní provoz na stlačený zemní plyn (CNG) a plné pokrytí interiéru vozidla kamerovým systémem. Vozidla budou osazena palubním počítačem nejnovější generace a sofistikovaným, uživatelsky přátelským odbavovacím systémem. Samozřejmostí jsou dvě pozice pro invalidní vozík nebo kočárek, vybavené předepsaným zádržným systémem a výklopná plošina pro vozíčkáře ve druhých dveřích vozidla. Jsme přesvědčeni, že je to významný posun v kvalitě a komfortu pro cestující veřejnost a že přinese stoupající trend ve využívání městské hromadné dopravy v krajském městě,“ dodala mluvčí.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru