Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody na Doběticích
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Dobětice – S prosbou o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala z úterý 25. března na středu 26. března v ulici Poláčkova, se na veřejnost obrátili ústečtí policisté. Veškerá svědectví přijmou strážci zákona na tísňové lince 158.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že podle informací poškozeného dosud neznámý řidič měl se svým vozem při jízdě ze svahu poškodit zaparkované auto tovární značky Peugeot, stříbrné barvy. „Vozidlo má poškozený levý bok, zejména dveře a blatník. V případě, že si někdo z místních nehody všiml, prosíme, ať se přihlásí na linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát Policie České republiky v Ústí nad Labem v ulici Horova 5,“ požádala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru