Sportovní roadshow přiveze do Ústí olympijské vodní sporty i známé sportovce
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Celorepubliková roadshow „Rok vody 2017“ míří do Ústí nad Labem! Od 26. do 30. dubna si mohou návštěvníci obchodního a zábavního centra Forum vyzkoušet olympijské vodní sporty či se setkat s úspěšnými českými sportovci a odnést si jejich autogramy.

Ústí nad Labem je první zastávkou roadshow, kde je možné vyzkoušet, jaké je to být olympijským sportovcem. „Češi jsou bezpochyby národem sportovních fanoušků. Doufáme tedy, že naše návštěvníky akce potěší a zapojí se do nabízených sportovních a soutěžních aktivit. Těší nás, že můžeme takto oficiálně zahájit roadshow „Rok vody 2017“ právě u nás,“ komentuje akci Kateřina Kejřová, marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem.

Roadshow vyvrcholí v pátek 28. dubna od 16.30 hodin autogramiádou českých sportovců. Hlavními hvězdami budou veslařská dvojice Kristýna Fleissnerová a Lenka Antošová a také mladý nadějný kajakář Ondřej Bišický. Návštěvníci si tak mohou odnést podpisy či se se svými oblíbenými sportovci vyfotit v připraveném fotokoutku. Pro sportovní nadšence budou po celou dobu trvání akce přítomné hostesky, které představí program letošního Mistrovství Evropy ve veslování, Mistrovství Světa v rychlostní kanoistice a také ambasadory jednotlivých šampionátů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru