Krajská zdravotní si připomene desetileté výročí založení Centra robotické chirurgie
Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krajská zdravotní, a. s., si připomene deset let od založení Centra robotické chirurgie v ústecké Masarykově nemocnici. V atriu nemocnice se návštěvníci budou moci seznámit s robotickým systémem da Vinci X, který bude poprvé v České republice přístupný veřejnosti.

Centrum robotické chirurgie při klinice urologie a robotické chirurgie v ústecké Masarykově nemocnici zahájilo svou činnost dne 19. 8. 2008 první roboticky asistovanou operací, jíž byla resekce tumoru ledviny. Zdravotnické pracoviště má své školicí centrum, které připravuje chirurgické týmy pro nově vzniklá i stávající robotická centra ze střední a východní Evropy.

Seznámení veřejnosti s robotickým systémem da Vinci X, včetně praktických ukázek ovládání systému, proběhne 26. září 2018 od 11:00 do 17:00 hodin, v atriu Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., budova „A“, 1. nadzemní podlaží, Sociální péče 3316/12A, 401 13 Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru