Společný příměstský tábor skupiny ADLER a UJEPu pomohl dětem rozvíjet jejich dovednosti
Společný příměstský tábor skupiny ADLER a UJEPu. 3x zdroj foto: Barbora Hucková
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na tři turnusy se kvůli velkému zájmu letos rozšířil úspěšný příměstský tábor pořádaný společně Pedagogickou fakultou Univerzity J. E. Purkyně (UJEP) a skupinou ADLER pro děti obou ústeckých subjektů.

„Poptávka ze strany našich zaměstnanců byla v letošním roce téměř dvojnásobná,“ potvrzuje personální ředitelka společnosti ADLER International Jana Kučerová. Také přihlášky ze strany zaměstnanců akademické půdy se razantně zvýšily.

„Rozšíření z jednoho na tři turnusy v průběhu pouhého roku je jen důkazem kvalitní péče našich studentů o děti,“ vysvětlila hlavní organizátorka akce Anna Havelková z Pedagogické fakulty UJEP. Jak dodala, zatímco loni evidovali 22 registrací, letos je celkem přihlášeno na 70 dětí. Stejně jako v loňském roce zajišťuje odborné vedení všech tří běhů zkušená Barbora Hucková s kolektivem studentů především pedagogického zaměření.

„Všechny turnusy, jejichž zázemí bylo i letos přímo v prostorách UJEP, byly koncipovány jako pestrá paleta činností z různých oborů včetně pohybu a kreativních činností,“ dodala Barbora Hucková, čímž také potvrzuje jištění pro případ deštivého počasí.

Děti si užily řadu sportovních i pedagogicky vzdělávacích aktivit, pro starší byla připravena celotáborová hra na téma „Útěk z vězení“, mladší účastníci mohou očekávat variantu „Útěk ze ZOO“.

„Také letos se jednalo o jednu z mnoha akcí, které v naší skupině probíhají v rámci firemní kultury a společenské odpovědnosti. Už v loňském roce ocenili zaměstnanci péči o své děti v průběhu pracovní doby,“ dodává k tématu Jana Kučerová. Příměstský tábor tak pomohl rodičům nejen vyřešit prázdninové období školního volna, pod odborným vedením studentů pomohl především rozvíjet dětské dovednosti.

2308 tabor3

2308 tabor2

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru