Kraj chce od 1. září převzít řidiče autobusů a některé vozy pod Dopravní společnost Ústeckého kraje
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Ústecký kraj jedná se společností TD Bus (dříve BusLine a.s.), že od 1. září převezme pod krajskou příspěvkovou organizaci Dopravní společnost Ústeckého kraje řidiče a také některé vozy v oblastech Děčínska a Ústecka.

„Jde o velmi vstřícný, ale také krajní krok ze strany kraje, který má pomoci zajistit autobusovou dopravu od začátku školního roku. Aktuálně jsme připraveni dopravu v těchto oblastech převzít a zajistit nasmlouvanými autobusy, aby byly všechny linky zajištěny. Nyní čekáme na vyjádření společnosti. Věříme, že naši nabídku přijmou,“ uvedl náměstek hejtmana pro dopravu Jaroslav Komínek.

Je nutné podotknout, že společnost TD Bus a.s. má až do konce června roku 2019 stále platné smlouvy na sedm oblastí a měla by tedy dopravu plně zajišťovat právě na základě uzavřených smluv.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru