OBRAZEM: Hasiči mají ve Všebořicích novou halu, druhá se ještě bude stavět
Zleva ředitel HZS ÚK Roman Vyskočil, náměstek ředitele HZS ČR Slavomír Bell a náměstek ředitele HZS ÚK Miloš Čern. Foto: Ústecký kraj
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 14. srpna 2018 byla slavnostně otevřena nová hala stanice Hasičského záchranného sboru v Ústí nad Labem – Všebořicích.

Stavba byla zahájena loni v srpnu a stála bezmála 14 milionů Kč. Celkem pět milionů korun přispěl na vybudování i Ústecký kraj, který dlouhodobě podporuje rozvoj Integrovaného záchranného systému v kraji. Jedná se o první etapu stavby, druhá hala bude v krátké době vybudována v sousedství nákladem deset milionů korun.

Hala bude sloužit pro uskladnění požární techniky. Umístěn tam bude tankovací kontejner, nákladní kontejner, kontejner nouzového přežití, hadicový přívěs, nákladní přívěs pro odvoz havarovaných vozidel, dopravní automobil, užitkový automobil k dopravě materiálu, vysokozdvižný vozík a osobní automobily určené pro plnění služebních úkolů.

dd

ss

 aa

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru