Klokánek v Ústí získá díky sportovcům finance na nový nábytek
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Krásné Březno – Čtyři dny stačilo sportovcům, aby nasbírali potřebné body na pomoc ústeckému Klokánku v Krásném Březně. Díky výkonům dojde k obnově stávajícího nábytku.

Potřebné body sbírali sportovci při svých aktivitách pomocí aplikace EPP – Pomáhej pohybem - Nadace ČEŽ. Mluvčí skupiny ČEZ Soňa Holingerová uvedla, že sportovci nasbírali celkem 525 tisíc bodů. „V rámci Ústeckého kraje bylo od počátku fungování aplikace podpořeno celkem 74 projektů v hodnotě 5 162 073 Kč,“ dodala mluvčí.

Vysportovaných 525 tisíc bodů promění Nadace ČEZ na sto padesát tisíc korun. Klokánek v Krásném Březně, který pomáhá opuštěným, týraným a zanedbávaným dětem, potřebuje v současné době nutně pořídit nové skříně, dětské postele včetně matrací, psací stoly, rozkládací sedačky, které používají tety na přespání a jídelní sety.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru