Město by mělo být čistší. Radní přidali čtyři miliony na úklid
Ilustrační foto pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Město Ústí má být čistší, jeho úklid by měl probíhat ještě kvalitněji než dosud. Právě na vylepšení úklidu uvolnila rada města při jednání v květnu čtyři miliony korun z rozpočtu města.
„Rada města rozhodla posílit rozpočet odboru dopravy a majetku, určený na čištění chodníků a vozovek, o částku čtyři miliony korun. Peníze jsou určeny na další, kvalitnější úklid města,“ upřesnila Romana Macová, mluvčí Magistrátu města Ústí.

Kam peníze přesně půjdou? „Probíhat bude pravidelné strojní čištění chodníků, čištění odvodnění, uličních kanálových vpustí, odvodňovacích žlabů, krajnic. Čistit se bude i odvodnění na Mariánském mostě,“ sdělila Romana Macová.

Chodníky budou chemicky ošetřeny, aby na nich nerostla tráva či jiný plevel. Chystá se i velký úlid hrubých nečistot mimo samotné centrum města a další posílení úklidových procesů v centru. „Město také nakoupí nové odpadkové koše a rozmístí je v ulicích,“ dodala Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru