Běžecký závod je připraven. Přihlášeno už je přes tisíc závodníků
Ilustrační foto pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Běžci se vydají na trať závodu tuto sobotu v Ústí nad Labem, tratě povedou v oblasti Střekova. Jde o sedmý ročník běžeckého seriálu Česká Pojišťovna RunTour. Kapacita závodu je 1500 účastníků, volná místa ještě jsou. Přihlášeno však už je více než 1060 závodníků. Zájemci se mohou stále registrovat.

Dospělí běžci si mohou vybrat ze dvou tratí – 5 nebo 10 kilometrů. Pro děti jsou připraveny doplňkové závody o délce 500 a 1000 metrů. Nad závodem převzal záštitu Lukáš Konečný, legenda ústeckého boxu.

„Běžci budou mít zázemí na travnaté ploše u budovy soudu na Střekově. Tam bude také start i cíl,“ uvedla Romana Macová z Magistrátu města Ústí nd Labem. Z každého startovného podle ní putuje 50 Kč na konto Nadace Leontinka, která se zabývá pomocí dětem a studentům se zrakovým postižením. Pomáhá tedy každý běžec.

Děti startují dopoledne v 10 hodin, dospělí běžci se pak vydají na trať ve 12 hodin (5 km) a ve 13 hodin (10 km). Přijďte si zaběhat, nebo alespoň zafandit ostatním!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru