Děti upozornily na ženu na lavičce, která chroptěla
Strážník zasahuje u ženy, která měla zdravotní problémy. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Žena staršího věku ležela na lavičce za cukrárnou Barborka v centru Ústí. Křičela a z úst jí teklo mnoho slin. K zásahu přijeli strážníci i záchranka. Žena se však chovala velmi agresivně, a tak strážníci museli pomoci i s jejím převozem do nemocnice.

Na ženu jako první v neděli odpoledne upozornily děti. „Přiběhly k hlídce strážníků, která prováděla pochůzkovou činnost v centru města, a sdělily, že o kus dál za cukrárnou je na lavičce starší žena, která chroptí a není zřejmě v pořádku,“ uvedl Jan Novotný, zástupce ředitele Městské policie Ústí nad Labem.

Strážníci na místě zjistili ženu, která ležela na zádech, křičela a z úst se jí valilo značné  množství slin. Hlídka ženu otočila na bok, aby obsah úst mohl vyjít ven a aby nedošlo k jejímu udušení. Po chvilce se na místo dostavila zdravotnická záchranná služba, která ženu převzala k dalšímu ošetření.  „Vzhledem k vysoké agresivitě této ženy strážníci museli asistovat zdravotníkům při jejím převozu do Masarykovy nemocnice,“ dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru