V centru Ústí začal mimořádný úklid
Úklid v ulici Velká Hradební. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – S úklidovou technikou se o víkendu setkali návštěvníci centra metropole Ústeckého kraje. V Ústí začal mimořádný jarní úklid.

V zimním období probíhal pouze vývoz odpadků z košů a sběr hrubých nečistot. „Chceme mít čisté a krásné město, proto jsme se rozhodli, že na kvalitní jarní úklid vyčleníme prostředky z úspor,“ uvedl 1. náměstek primátorky Jiří Madar.

Mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová doplnila, že práce jsou naplánovány do dvou víkendů, aby nebyl narušen běžný život v centru krajského města. „Na úklid je nasazeno 14 ručních pracovníků s obslužnými vozidly, silniční samosběr, dva chodníkové samosběry, hydročistič na tlakové mytí a vozidlo na vývoz košů,“ dodala Romana Macová.

Úklid centra Ústí probíhá v těchto lokalitách

25. 3. 2017 – Hrnčířská, U Nádraží, Jircháře, Dlouhá, za „Barborkou“, Hradiště, Klášterní, Vojtěšská, U Kostela, Fabiána Pulíře, Mírové náměstí.
26. 3. 2017 – Revoluční, Bílinská, Nová Jeptiškánská, prostor u OD Labe, Lidické náměstí, Pařížská, Velká Hradební, Malá Hradební, Přístaviště.

1. 4. 2017 – Prostor „Předmostí“, areál knihovny, Na Schodech, Dvořákova, Bratislavská, Horova, zadní trakt Masarykova.
2. 4. 2017 – Revoluční u Západního nádraží, Brněnská, Vaníčkova, Panská, U Trati, Špitálské náměstí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru