Čtyři oslavenci dostali dárky od magistrátu
Jiří Madar na návštěvě u seniorů na Bukově. Foto Magistrát města Ústí
Ústí nad Labem

Ústí - Životní jubilea oslavili v Domově seniorů Bukov hned čtyři klienti. Za město se za nimi vypravil na návštěvu s gratulací a dárky náměstek primátorky Jiří Madar.

Devadesáté narozeniny oslavily tři dámy - Jiřina Kličková, Zdenka Poršová a Libuše Kozáková. Úctyhodného věku 95 let dosáhl pan Pravoslav Baumruk.

„Popřáli jsme všem hodně zdraví a štěstí. To je to nejmenší, co můžeme pro naše seniory udělat. Děkuji jim za jejich dlouholetou práci pro společnost,“ uvedl Jiří Madar.

„Děkujeme milým hostům za návštěvu a přání. Máme se tu dobře, mám svůj pokoj, chodím na procházky. V domově o nás hezky pečují, připravují i zajímavý program,“ poděkoval Pravoslav Baumruk.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru