Strážníci při noční kontrole našli pět bezdomovců
Mezi bezdomovci byly i ženy. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na Severní Terase strážníci o víkendu v noci se pustili do kontroly bezdomovců, kteří tam táboří na obecních pozemcích. Jen během hodiny jich tam našli pět.

„Kontrola proběhla v neděli hned po půlnoci. Začala přesně o půlnoci a skončila v jednu hodinu. Strážníci se zaměřili na lidi, kteří si na obecních pozemcích nebo u veřejně prospěšných zařízení budují své provizorní příbytky. Při ohřívání jídel nebo přitápění však používají otevřený oheň a hrozí tak svému okolí možným založením požáru. Často na místech i dělají nepořádek,“ uvedl Jan Novotný, mluvčí Městské policie Ústí.

Strážníci při noční kontrole našli v uvedených lokalitách pět bezdomovců. Poučili je o jejich protiprávním jednání a pak je z těchto míst vykázali.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru