Koupaliště v Brné přivítá první návštěvníky v letošním roce již počátkem května
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Brná – Vykoupat se v bazénech termálního koupaliště v Brné budou moci návštěvníci areálu již 1. května. Návštěvníci se mohou těšit na nové služby a v areálu přibyly atrakce pro děti.

Martina Žirovnická, pověřená vedením Městských služeb Ústí nad Labem, které areál spravují, uvedla, že vstupné zůstává na úrovni loňského roku. „Zainvestovali jsme do atrakcí pro děti, které se mohou těšit na úplně nový kolotoč, houpačky a další vyžití. V letošním roce také rozšiřujeme služby pro návštěvníky. Pro maminky malých dětí, které si doma zapomenou plenu, je prodej jednorázových plen, dále půjde o prodej opalovacích krémů přímo na koupališti, či jednorázových osušek a dalšího drogistického zboží. Mysleli jsme rovněž na sportovce, kteří využijí našeho hřiště pro plážový volejbal. Pro ty bude připraven prodej energetických tyčinek a nápojů přímo u kurtů,“ dodala Martina Žirovnická.

Celodenní vstupné na koupaliště přijde dospělého na 80 Kč, děti nad 120 cm do 18 let, studenti, osoby nad 62 let, ZTP, ZTP/P zaplatí 50 Kč.

Termální koupaliště bylo poprvé otevřeno veřejnosti v roce 1931. Disponuje třemi bazény a hřištěm na plážový volejbal. Před sezonou roku 2015 prošel areál rozsáhlejší rekonstrukcí, opraven byl rekreační bazén, včetně přilehlého brouzdaliště. U prostředního bazénu přibyly chrliče vody, došlo k opravě tobogánu, úpravě ploch a rekonstrukci toalet.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru