OBRAZEM: Kriminalisté odhalili statisícové kšefty s drogami! Dealer z Teplic zásoboval feťáky i na Ústecku
Při domovní prohlídce našli kriminalisté v obývacím pokoji dealera krabici s několika sáčky, ve kterých bylo přibližně 80 gramů pervitinu a zajistili obálky s více jak čtvrt milionem korun v hotovosti. Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Teplice – Ve velkém kšeftoval s pervitinem 44letý muž z Teplic. Postupně prodat stovky gramů drogy dvěma zájemců, kteří si pro „zboží“ pravidelně přijížděli. Jeden byl až z Mladoboleslavska. Dealer skončil ve vazbě a hrozí mu až 10leté vězení.

Na 44letého muže upozornili teplické policisty jejich plzeňští kolegové z protidrogové centrály. Kriminalisté podezřelého několik týdnů nejdříve sledovali a zjistili, že kšeftuje s drogami ve velkém. Dealer pravidelně prodával pervitin 33letému muži, který si pro něj jezdil až z Mladoboleslavska, a také 41letému narkomanovi z Ústí nad Labem. „Zájemci si pro drogy jezdili několikrát do měsíce. Nejmladší muž si od prodejce postupně koupil asi tři sta gramů pervitinu, narkoman z Ústí si k němu jezdil pro drogy po dobu pěti měsíců přibližně jednou týdně a vždy si odvezl 15 až 20 gramů,“ konkretizoval policejní mluvčí Daniel Vítek.

V jeden březnový den sklapla past, kriminalisté se dozvěděli, že si oba zájemci ten den pro drogy přijedou a přichystali se na ně. „Muže z Mladé Boleslavi, který si od dealera koupil deset gramů pervitinu, zadrželi na Benešově náměstí, když se chystal nastoupit do autobusu jedoucího do Prahy. Muž z Ústí byl zadržen ihned po zakoupení pěti gramů drogy, stejně jako dealer, který mu ho prodal,“ uvedl k policejní akci Vítek.

Při domovní prohlídce našli kriminalisté v obývacím pokoji dealera krabici s několika sáčky, ve kterých bylo přibližně 80 gramů pervitinu a zajistili obálky s více jak čtvrt milionem korun v hotovosti.

Všichni tři muži byli obviněni z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Muži, kteří drogy kupovali, jsou stíháni na svobodě a hrozí jim tresty odnětí svobody na dvě léta až deset let. Dealer z Teplic, který má bohatou trestní minulost – už byl 11krát odsouzený – skončil ve vazbě. I jemu hrozí 2 až 10 let ve vězení.

1104drogy

1104drogy2

1104drogy3

 1104drogypenize

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru